Jeep Cherokee: kleppen

Bouwjaar: 1995

Ik heb eeb jeep cherokee 2.5 td s gekocht uit 1995 (295.000 km)Nu is er een probleem met de kleppen, deze moeten vernieuwd worden, mogelijk ook de zuigers. Komt dit omdat de auto gewoom veel gelopen heeft? Is dit een bekent probleem?

johan5570

Geplaatst door johan5570 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Cherokee? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 19 jaar geleden

Als dit de beroemde VM diesel is dan heeft hij het nog erg lang uitgehouden. Een sloper zal je ook niet vinden helaas dus dat wordt een revisiemotor. DUUUURRRRR

Sterkte,

Paul

johan5570 (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor je reactie, maar wat is een VM diesel? hij is van aug. 95 jeep cherokee 2.5 TD s highr?

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

VM is gewoon een fabrikant van dieselmotoren, ik dacht uit Italie. Omdat in de VS de benzine veel goedkoper is dan in Europa, hebben de meeste Amerikaanse fabrikanten geen model met een dieselmotor. Om toch diesels te kunnen verkopen in Europa wordt er door de fabrikant een dieselblok gekocht en in de auto gemonteerd.

johan5570 (0), 19 jaar geleden

Zit dit dan in alle jeeps uit die tijd??

jvr (0), 19 jaar geleden

Dit zit zeker niet in alle Jeeps uit die tijd Joke. Me pa heeft een '96 Cherokee 2.5TD Sport met iets van ik dacht 165dkm erop. Misschien bedoelt Paul de 2.1TD's die tussen '92 en '94 zijn gemaakt, dat was (met 87pk en van 0-100 in 22sec.) echt geen potje (lijkt mij).

Als je naar een dealer gaat kunnen ze jou auto zeker maken. Maar niet voor weinig. Hij heeft nu eenmaal veel gelopen al moet een diesel dat aankunnen. Heeft hij wel al zijn beurtjes / goed onderhoud gehad?

mvg.
Jvr

mb-man (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi , kijk eens op www.jeepcherokeeparts.nl
die kunnen je zeker wel verder helpen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.