Jeep Cherokee: ruitenwissers werken niet

Bouwjaar: 1989

De ruitenwissers werken niet meer, de zekering en de motor reeds verwisseld. Ook het relais verwisseld (groot zwart) maar geen resultaat. Wie weet een oplossing?.

okidoki

Geplaatst door okidoki (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Cherokee? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

sjaak10918 (0) PRO, 19 jaar geleden

meten op het relais of je een constante + hebt en of je een geschakelde + krijg (commando van je ruiktewisserschakelaar), zodat je gerichter kan vervangen. Massa nog ok?

okidoki (0), 19 jaar geleden

Massa is ok, en ik heb inderdaad een constante + en een geschakelde. Ik hoor het relais klikken als je de ruitenwissers in de eerste stand zet.

jvr (0), 19 jaar geleden

Hallo Rene, hoe heb je de massa gechecked? Heb het zelfde probleem gehad bij mijn '90 Chrysler. Ook zekering, motor en relais-kastje vervangen zonder resultaat! Bij aanzetten hoorde ik ook een klik van het relais. Bij mij bleek het een massa probleem (roest). Als je de motor los haalt maakt hij geen massa meer en werkt hij never (kwam ik ook later pas achter...) Ik heb een nieuwe draad getrokken rechtstreeks vanaf het motortje naar m'n chassis. Probleem meteen opgelost en nooit meer terug gekomen.

mvg.
Jvr

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.