Jeep Wrangler: getik in de motor en de tempratuur

Bouwjaar: 1991, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.5

Hallo,

Ik heb een vraag en dat is je hoor getik in de motor als je stationair draai en als ik wat gas geef hoor je hem niet, wat kan het zijn?

En me 2e vraag is: is het normaal als de motor warm de tempratuur tussen de 90 en 100 staat en als ik de snel weg opgaat en boven de 100 km rijd stijg hij net er boven is dat normaal bij Wrangler 2.5 uit 1991.

Alvast bedankt mensen.

sunchaser31

Geplaatst door sunchaser31 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Wrangler? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

hermke (0), 17 jaar geleden

hoi sunchaser
heb zelf een 2.5 wrangler en het is bij een wrangler normaal dat hij bij de 100 graden staat Dus niet zenuachtig worden
Verder een prettige jaarwisseling
groetjes hermke

arthur 1166 (0), 17 jaar geleden

Ik moet je toch zeggen dat ik dit wel aan de hoge kant vind, wij rijden al een aantal jaren een wrangler 2.5 maar de temp is zelfs afgelopen zomer nog niet boven de 90 geweest, ik zou in ieder geval de termostaat eens controleren, en anders de visco van je koelvin eens laten nakijken.
het getik zou wel eens van je kleppen/lifters vandaan kunnen komen, meestal bij koude motor en zodra hij even gelopen heeft is het weg.....
Onderdelen zijn tegen redelijke prijzen te krijgen eff zoeken op internet, nieuwe onderdelen bestel ik vaak in de us.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Wrangler of stel zelf een nieuwe vraag.