Jeep Cherokee: jeep cherokee crd slaat bij kou af

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel

Goedendag allemaal,

Wij hebben hier een Cherokee crd diesel staan. bij koude start gaat de motor vrijveel rond voordat hij aanslaat, maar slaat eigenlijk weer direct af en dan krijg je hem dus niet meer aan de praat. heb er al andere gloeibougies in geplaatst maar dat mocht niet baten. wie heeft er een idee of natuurlijk de oplossing. als de auto warm is heb ik het probleem nog niet gehad. heb ook al een ander brandstof filter gemonteerd met een reiniging er in.

alvast bedankt

apalracer

Geplaatst door apalracer (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Cherokee? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

Vorige week een Grand Cherokee 2.7crd,2002,getakeld met startprobleem.Klant komt thuis,wil na 1uur wagen in gar.zetten,motor gaat rond maar start niet.Retourleidingen losgemaakt en comm.rail set gemonteerd(bekertjes met slangen om de hoev.diesel retour te meten)Bleek 1 injektor alle diesel in retour te steken(geen drukopbouw)Injektor vervangen,motor start.Ruilinjektor Mercedes,+-312-,euro+btw.Om de laatste 2 injektoren(onder de ruitenwisserplaat)te demonteren,moet motor+versn.bak+-30 cm zakken!Veel sleutelgenot.

apalracer (0) PRO, 16 jaar geleden

dankje we hebben hem nu eerst even goed gereinigd het starten gaat al beter dus hoop dat het alleen vuil is. maar heb gekeken is idd een rot karwei. maar goed das sleutelen. ik laat het wel weten of het gelukt is

mvgr

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

Je hoeft ze natuurlijk niet allemaal te vervangen,alleen de slechte injektor.Suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.