Jeep Grand Cherokee: Jeep laredo 4x4 wil niet starten na 1x

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0

Geachte gaarne u advies aangezien erbij ons in het land geen gerenomeerde dealer zit.
Laredo wilt niet meer na het indrukken van de start button na 1x.
Moet altijd 1 keer indrukken en vervolgens luisteren of brandstofpomp loopt. als deze loopt joor ik een harde zoomend geluid vervolgens rempedaal ingedrukt houden en knop door drukken om te starten.
Maar vaak hoor ik de pomp niet aanslaan en dan moet ik het zelfde riedel aantal keren herhalen voordat jeep wel start.

Probleem vooraf was dat hij opgegeven moment helemaal niet meer wilde starten, heb tank toen losgemaakt, doorgeblazen en een nieuwe brandstofpomp origineel en relais die bij de brandstofpomp hoorde bij de dealer uit amerika laten halen, deze vervangen weer vastgezet, relais ook vervangen , helaas probleem tot op heden nog niet volledig opgelost.

Help heeft er iemand nog ander advies of ervaring ermee hoe hiermee om te gaan of op te lossen.

laredo

Geplaatst door laredo , lid sinds 6 jaar geleden

2 Reacties

maarten4874 PRO, 6 jaar geleden

lijkt erop dat de brandstofpomp soms geen voeding krijgt. wat doet de motor als je er een -gezekerde- spanning op de + pomp zet? start ie dan wel gelijk? relais een uitwisselen met een ander

laredo, 6 jaar geleden

Maarten klopt soms hoor je de brandstof pomp niet zoomen.
relais ook al omgewisseld nieuwe geplaats.
het is een gloednieuwe brandstofpomp 450 dollar uit amerika laten halen, weet niet wat ze in europa kosten, en een nieuwe relais.
Hij krijgt soms inderdaad geen stroom denk ik, nu overweeg ik dus om een compleet niet kabel vanuit de zekering kast naar onderbreker, etc naar bradstof pomp compleet te vernieuwen. weet niet of dat de oplossing zal zijn maar weet niet of het een lek is of iets anders.
Heeft u nog suggesties???????

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.