Jeep Wrangler: motor stottert bij een constant toerental

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,5L

De motor van mijn Wrangler 2,5L stottert als ik met een constant/stationair toerental rijdt, ook als je stilstaat en bijv. de motor op 2000 toeren laat draaien begint ie te sputteren/stotteren, geef je weer gas pakt ie weer goed op.
Ik heb de bougies de map sensor, ecu(Computer), brandstoffilteren vervangenen heb de sensor op het vliegwielhuis schoongemaakt. helaas allemaal zonder resultaat. Heeft iemand nog een idee of suggestie

snooker

Geplaatst door snooker (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Wrangler? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Hans4040 (300) PRO, 16 jaar geleden

Bougiekabels al vervangen?

snooker (0), 16 jaar geleden

Nee nog niet, Stationair draaiend loopt de motor wel mooi rond. alleen bij een wat hoger toerental begint de motor na een aantal seconden te sputteren.
Volgens de garage meting krijgt op dat moment te veel brandstof

Alvast bedankt

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

heb je een stroboscoop of neon lamp???zo je even op je bougiekabels zetten en gas geven en kijken of de lamp konstant flikkert of hapert,elke kabel effe pakken kun je uitsluiten of het stroom of brandstofprobleem is

snooker (0), 16 jaar geleden

Ga ik ook proberen

snooker (0), 16 jaar geleden

Bougiekabels rotor en verdeelkap vervangen. probleem lijkt opgelost

snooker (0), 16 jaar geleden

Helaas na 2 ritten is het probleem weer terug (liep dus 2 dagen goed)
Inmiddels vervangen; bougiekabels, rotor, verdeelkap, map sensor, ecu (computer), brandstoffilter, sensor op vliegwielhuis schoongemaakt.
Als de motor stationair draait op bijv, 1500 toeren loopt hij goed en begint ineens te stotteren dit is dus ook het geval als je rijdt.
Heeft iemand nog een idee
Alvast bedankt

anoniem-1573996169 (0), 16 jaar geleden

ik denk dat jij niet de goeie bougie's erin hebt zitten zeer gevoelig bij deze auto,bel eens even de dealer voor de juiste bougie's en elektroden afstand

snooker (0), 16 jaar geleden

Bougies nogmaals gecontroleerd geinformeerd over de elektroden afstand moest 0,035 inch zijn.
Helaas geen resultaat

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Wrangler of stel zelf een nieuwe vraag.