Jeep Grand Cherokee: Ventilator ven gaat niet los van waterpomp.

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 6 cil

Ven gaat niet los van de waterpomp, als ik het goed lees is het gewoon rechtse draad en moet ik als ik ervoor sta links om los draaien maar helaas nog niet met groot gewelt, iemand deze al eens los gehaald?

Deze moet er af ivm vervangen extra ventilator

onnut

Geplaatst door onnut (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Jeep Cherokee? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

theosabeh59 (0) PRO, 13 jaar geleden

mogelijk loctite kan inderdaad goed vastzitten kijk ook eens hoe de motor zelf draaid meestal draaid de ven met motor mee en gaat dan steeds vaster zitten of zo dat hij niet zelflos kan lopen dus laat ook effe de bevestiging van de ven schrikken door er een tik rondom op tegeven letop dat je dit wel met een hamer of zo ondersteund en dan aan de andere kant met een pen en hamer laten schrikken

onnut (0), 13 jaar geleden

dat klopt dat dacht ik dus ook, het bleek gewone draad te zijn ;-) rechtsom dus vast linksom los, maar zat goed vast ;-)

onnut (0), 13 jaar geleden

heel hard getrokken en buizen gebruikt ...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Jeep Cherokee of stel zelf een nieuwe vraag.