Kia Carens: Centrale deurvergrendeling

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine

de centrale deurvergrendeling gaat een eigen leven leiden, steeds weer klikt deze tijdens rijden en af en toe ,meestal bij vochtig weer weigert hij helemaal.Ook als de auto stilstaat met de vergrendeling erop gaan de knipperlichten knipperen en staat de vergrendeling te klapperen

dick51

Geplaatst door dick51 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Carens? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

asx (0) PRO, 16 jaar geleden

kan niemand me helpen; het is zeker niet de eerste bak di ik die, maar hier geraak ik niet mee vooruit

asx (0) PRO, 16 jaar geleden

sorry bij verkeerde onderwerp geplaatst

Dick-carens (0), 16 jaar geleden

Ik heb dit zelfde probleem bij een Ford Mondeo gehad. Het probleem zat in de schakelaar die je bedient als je de bestuurdersdeur zou openen met de sleutel. De schakelaar vervangen en het probleem was opgelost.
Bij de carens zou je de deurbekleding bestuurders deur kunnen verwijderen en daar zit ongeveer in het midden een stekker met een 3 aderige kabel ene kant gaat naar links onder ( zit de schakelaar) andere kant richting schanier. als je deze stekker los trekt kan je de cv niet meer bedienen met de sleutel. nog wel de bestuurders deur openen. als nu het probleem is opgelost moet je de schakelaar vervangen die links onder in de deur zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Carens of stel zelf een nieuwe vraag.