Kia CEE'D: Navigatie/achteruitrijcamera display

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1400

In mijn navigatie display bevindt zich in de rechterbovenhoek een soort van batterij-indicator die na verloop van tijd (bv tijdens invoeren van telefoonnr's oid) aangeeft dat de motor gestart moet worden daar alle ingevoerde gegevens kwijt zijn. Vraag mij af waar de battrij indicator zijn info vandaan haalt
. Niet van de accu neem ik aan. Het lijkt op een batterij-indicator( die is prima) Iemand enig idee?

mvrgr Harry

freyr

Geplaatst door freyr , lid sinds 9 jaar geleden

4 Reacties

tim 4 PRO, 4 jaar geleden

Als het alleen op contact staat kan hij idd de melding geven i.v.m het dalen van de accu spanning. Als hij dit doet met draaiende motor dan heb je of een defect toestel of een software fout. Eerst de laatste software erop dus. Zou ook even checken of hij niet nog in de garantie zit.

M.v.g Tim Swaak

freyr, 4 jaar geleden

Hallo Tim, bedankt voor de snelle reactie, Ik ga er vanuit dat het teruglopen van de indicator niet de accuspanning weergeeft want dan zou de accu wel in een zeer slechte staat zijn. Starten en verlichting zijn uitstekend. Vwb de software update. die is recentelijk geupdate naar 2018. Dan blijft de vraag waarom dan de melding Motor starten? Ben weer benieuwd.

tim 4 PRO, 4 jaar geleden

Heb je er misschien een foto van en doet hij het ook met draaiende motor of tijdens het rijden?

M.v.g Tim

freyr, 4 jaar geleden

Hi Tim, mijn bevindingen zijn alsvolgt. Tijdens draaiende motor geen last. Maar data invoeren doe ik nooit rijdend. En stationeer lijkt me vreemd. Ook in de beschrijving lees ik niets hierover. Maar ik maak er een fotootje van. Thanks

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Ceed of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.