Kia CEE'D: vervangen parkeerverlichting

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1400

Geachte forum leden, Alvorens ik naar de dealer rijdt met mijn probleem even hier het probleem neerleggen. Het gaat om een defect parkeerverlichtings lampje. Heb c.f. instructieboekje de bevestiging boutjes verwijderd. Maar de koplampunit verwijderen krijg ik niet voorelkaar Hij komt een beetje naar voren. Bestaat hiervoor een bepaald trucje?

freyr

Geplaatst door freyr (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Ceed? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

tim 4 (0) PRO, 5 jaar geleden

Koplamp hoeft er niet uit gewoon de dop aan de achterzijde eraf. Kan eventueel wat meer ruimte krijgen. Door de accu en of expansie tankje weg te halen. Koplamp kan er wel uit maar dat zou ik aan de professionals overlaten ander beschadig je de boel snel.

M.v.g Tim

kaleido 1 (1620) PRO, 5 jaar geleden

Op you tube staat een filmpje , kijk onder kia ceed light bulb.

freyr (0), 5 jaar geleden

Hartelijk dank voor je reactie. Het is idd makkelijker door het ruitensproeiertankje te verwijderen. Alleen is het mij niet gelukt om het lampje eruit te trekken. Heb fitting kwartslag kunnen draaien en daar bleef het bij. Mss iets verkeerd gedaan. Betreft parkeerlampje r.zijde.
Maar hartelijk dank.

kaleido 1 (1620) PRO, 5 jaar geleden

Gewoon harder trekken , had laatst een Mercedes met hetzelfde probleem , niet bij te komen , erg vast , uiteindelijk gepast geweld en ja daar was hij.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Ceed of stel zelf een nieuwe vraag.