Kia Picanto 2011: Nokkenassensor

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1000

Beste sleutelaars,

Ik zit al een tijdje met een probleem op mijn dochter haar picanto. Geeft steeds een foutmelding op de nokkenassensor P0335, dus netjes vervangen en start en de toerenteller doet het ook weer. (Dus dachten we probleem opgelost 👍) Niet dus na enkele minuten valt de auto stil en start niet meer. Even uitlezen en ja weer dezelfde foutmelding, bij de Kia dealer een andere sensor gekregen. Dus na het ontvangen van de nieuwe sensor netjes een nieuwe gekregen in garantie. Na monteren juist hetzelfde probleem terug , alles werkt en draait netjes voor enkele minuten. Daarna start de auto niet meer! Kabel gecontroleerd op breuken en slecht contact ergens. Maar zonder resultaat de accu is nu ook niet acht meer de beste maar zou voldoende moeten zijn. Hebben jullie nog suggesties en/of opmerkingen dat ik niet zie of niet weet. Alvast bedankt voor jullie medewerking.

backros

Geplaatst door backros , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Picanto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

harry4203 PRO, 3 maanden geleden

P0335 is de krukassensor zeker ?

backros, 3 maanden geleden

@Harry4203, dat is hetgeen wat mijn uitlees apparaat mij verteld crankshaft position sensor ‘A’ circuit. Dat geeft hij exact aan. Bedankt al voor u reactie.

Hans4040 PRO, 3 maanden geleden

Als je een fout krijgt op de krukas sensor heeft het geen zin om de nokkenas sensor te vervangen...

check

Beste antwoord, geplaatst door harry4203 PRO, 3 maanden geleden

Crank is krukas
Cam is nokkenas

    🫣🫣🫣🫣wat lomp van mij dat ik me daar in vergist heb man man man. En die man van de Kia ook niet gelukkig nog een helder iemand 💪🙏bedankt voor u heldere blik - backros, 3 maanden geleden
    Vergissen is menselijk, koop aub wel ook een originele krukassensor om problemen te voorkomen. - harry4203 PRO, 3 maanden geleden
    Gaan we doen volgende week bedankt Harry - backros, 3 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Picanto of stel zelf een nieuwe vraag.