Kia Pride: Verliest toeren tijdens rijden

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: mazda

Hallo,

Ik heb een Kia Pride uit 1999 met ongeveer 70.000 km. We hebben er al deze tijd nooit problemen mee gehad tot afgelopen week.

Probleem: Tijdens het rijden verliest de auto langzaam aan toeren. Ik rijd bijvoorbeeld in de derde versnelling een kilometertje of 50/60 en plotseling zakt hij terug in toeren ondanks dat ik gewoon gas blijf geven, totdat ik hem naar een andere versnelling doe, bijvoorbeeld de tweede of de vierde. Dan doet ie het een metertje of 30 en dan zakt hij weer terug. Heel vreemd allemaal.

Vandaag moest ik een stuk file rijden met deze auto en toen we eidenlijk uit de file waren en door konden rijden en gas gaven om door te schakelen kregen we hem niet hoger als 50 kilometer. We moesten dus wel naar de kant.

Weet iemand wat dit kan zijn?


bvd,
GJ

dicky1951

Geplaatst door dicky1951 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Kia Pride? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ariedrome (0) PRO, 16 jaar geleden

hoi dicky kijk eens naar het vacuum slangetje van het gasklephuis naar de map sensor, dit is bij de sensor dikwijls gescheurd

brik (0), 16 jaar geleden

lijkt op een zelfde probleem als wat ik heb aan sorento, als je hem afzet en weer start is probleem opgelost.
echter kia kan dit niet voor je oplossen, mijn auto is nu in de 11 maanden wat ik hem heb al bijna 3 maanden in verschillende garages geweest. is nu al ruim 9 weken weg en kunnen het maar niet vinden.
kijk maar op : electrisch niet op te lossen probleem omschrijving een paar weken terug.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Kia Pride of stel zelf een nieuwe vraag.