Lancia Kappa: alternatief voor de dure achterschokdempers!!

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 20v

Hallo ik ben een trotse bezitter van een Kappa sw uit het jaar 1998.
nu is bijna twee jaar geleden de Kappa niet door de keuring gekomen vanwege lekke achterschokdempers,ik heb hem gestald en ben op zoek gegaan na achterschokdempers.
Ben me kapot geschrokken we ze nieuw moeten kosten en tweedehands nergens te krijgen.
heeft iemand een idee of alternatief voor de schokdempers??please want wil weer graag de weg op met deze fantastische auto.
vriendelijke groet,
Fabian

o ja de remverdeler achter is ook slecht iemand een adres??

fabian renzo

Geplaatst door fabian renzo (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Kappa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

bieuwke (0) PRO, 10 jaar geleden

Nou,dat dacht ik wel,wat dacht je van de onderdelenlijn?

ferdinand (60), 10 jaar geleden

Fabian,
Even Googelen en daar vindt je nieuwe .De prijs is ongeveer 100 euro per stuk, zowel voor als achter.
Ferry

Ralf_Jensen (0) PRO, 10 jaar geleden

Schokbrekers zelf moet je niet 2hands monteren.! Die 100,- is een normale prijs. Verdien je eigen arbeidskosten mee terug, door ze zelf te plaatsen.
Had je geen 2 jaar naar moeten zoeken.

Patrick Minnaard (0), 10 jaar geleden

Hoi Fabian,
Ik begrijp je probleem, heb zelf een Kappa SW gehad en de nivomat schokbreker incl.veerpoot achter waren x euro per stuk, ik weet een adres in Beesd aan de Kathijdeweg.
Deze man verzameld en repareerd alleen maar Kappa's SW, je kijkt je ogen uit, een rommel is het wel maar hij heeft van alles liggen, hij heeft mij toen aan 2 dempers geholpen die nog in perfecte conditie waren, x euro per stuk moest ik toen geven. ik heb alleen zijn telefoonnummer 0655725907
Zijn gezondheid was echter niet al te best, hij heeft MS, de laatste keer dat ik bij hem was voor een mistlamp was in september 2009, daarna heb ik een ivm gezinsuitbreiding een Phedra gekocht, heb 4 kinderen vandaar.
succes met het opzoeken en doe hem de groeten als je hem spreekt.
vriendelijke groet Patrick Minnaard.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Kappa of stel zelf een nieuwe vraag.