Lancia Delta: check

Bouwjaar: 1985, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16.v

als ik contact sleutel in daraaien knippert een rode licht ( check ) wat hout in want deze wil niet starten doet niks wel motor rond draaien maar pakt niet . ik hoop dat iemand reageert om mijn vraag dank je wel zlvast..... wat zijn jullie ardig op deze forum . als een allochtone een vraag steld wordt niet beantwoord .

isma

Geplaatst door isma (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Delta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

10 Reacties

Erwin2907 (0), 17 jaar geleden

niet te snel denken dat je niet wordt geholpen omdat je allochtoon bent. Niet veel mensen rijden Lancia en daarom komen de antwoorden niet altijd even snel. Ik zal als ik thuis ben even kijken hoe je bij deze auto storingen uitleest. Heb je wel een Voltmeter? Die heb je daar meestel bij nodig.

jeroenmonteyne (0) PRO, 17 jaar geleden

ik denk dat je best even bij een dealer langs gaat om de storing uit te lezen.

isma (0), 17 jaar geleden

[quote=Erwin2907]niet te snel denken dat je niet wordt geholpen omdat je allochtoon bent. Niet veel mensen rijden Lancia en daarom komen de antwoorden niet altijd even snel. Ik zal als ik thuis ben even kijken hoe je bij deze auto storingen uitleest. Heb je wel een Voltmeter? Die heb je daar meestel bij nodig.[/quote]
volotmeter heb ik wel ......... moet ik iets meten ?

Erwin2907 (0), 17 jaar geleden

kom ik morgen even op terug, want dan moet ik ff in de computer snuffelen, en nu ben ik op mijn werk.

isma (0), 17 jaar geleden

[quote=Erwin2907]kom ik morgen even op terug, want dan moet ik ff in de computer snuffelen, en nu ben ik op mijn werk.[/quote]
ok dank je alvast

Erwin2907 (0), 17 jaar geleden

Ismail,

Ik he ik autodata 2005 gezochty, maar van dit type auto kan ik geen storingscodes terug vinden. Vaak kun je bij oudere auto's de codes uitlezen door op een stekker eenvoltmeter aan te sluiten en dan het aantal spanningspieken te tellen. Het aantal pieken geeft dan de code aan. Helaas kan ik het voor jouwauto niet terug vinden. Ben bang dat je toch even naar een Lancia dealer toe moet of vragen of ze even langs kunnen komen omdat je auto niet meer start. Of even "misbruik" maken van de anwb.

Succes!

Alex218 (0) PRO, 17 jaar geleden

hai,

zit er ook een systeem in dat alle lampen van de auto controleert? Ik verwacht dat dat "check" daarvan is. Is het echt een ander lampje dan is het toch even belangrijk om te kijken of je bij de dealer langskan voor een diagnose.

Delta's van het nieuwere type hebben niet erg eenvoudige elektronica.

Erwin2907 (0), 17 jaar geleden

Het is al niet meer nodig denk ik. En dan boos worden als er geen reakties komen........ Succes met je Delta.

Alex218 (0) PRO, 17 jaar geleden

ach... zoveel mensen zetten hier een vraag neer, piepen een beetje en dan verdwijnen ze weer.

Erwin2907 (0), 17 jaar geleden

inderdaad, topic gesloten ;)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Delta of stel zelf een nieuwe vraag.