Lancia Kappa: deurvergrendeling

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

hallo ik heb een lancia kappa.
nu heb ik het volgende probleem ik kan mijn linker deur niet meer afsluiten met de sleutel dan springt hij weer open en anders om ook als ik hem wil open maken, maar ik kan wel mijn deuren aan de passagier kant afsluiten dan zijn mijn deuren wel dicht/open.
nu heb ik al aan de rijder kant het deurvergrendeling vernieuwd 2de hands maar het probleem blijft bestaan kan me iemand hiermee helpen.

en nu doet mijn hele vergrendeling het niet meer,kan het aan het besturing systeem liggen en waar zit dat ding.

graag hulp kan mijn auto helemaal niet meer afsluiten




gr eric

eric48

Geplaatst door eric48 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Kappa? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

aijelt (0), 13 jaar geleden

Hoi Eric,

Zelf heb ik geen Kappa gehad maar... het doet een beetje denken aan een probleem wat ik gehad heb met m'n Delta. Controleer of de knoppen voor handbediening wel ongestoord omhoog en naar beneden kunnen. Als één blijft hangen schieten alle sloten namelijk weer open. Controleer ook de vergrendeling van de achterklep. In het ergste geval kan je de zekering voor de centrale vergrendeling er uit trekken, dan moet je in staat zijn om handmatig de deuren op slot te doen.

Patrick Minnaard (0), 13 jaar geleden

Beste,

Heb een Kappa 2.4 SW gehad met soortgelijk probleem bij portier aan bijrijderzijde.
Lastig te bepalen wat het probleem is, ik heb bij Maresia Parts ( via internet ) een 2e hands portierslot besteld en het probleem was meteen over!
Ik was voor ongeveer 50 euro klaar, alleen zelf inbouwen dan.
de voorportiersloten sturen alles wat met de vergrendeling etc te maken heeft aan, zit er ergens een storing dan zien de klachten er zoals jij omschrijft uit.

succes en vriendelijke groet van Patrick Minnaard.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Kappa of stel zelf een nieuwe vraag.