Lancia Lybra: Lancia valt stil en start niet meer

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Had gisteren eerste klacht met Lancia Lybra 1.8. Gestart, twee kilometer gereden tot verkeerslichten, stoppen...motor slaat af...niet meer te starten. Bij starten is wel geluid hoorbaar maar niet van een rondgaande startmotor en ook niet het geluid wat zou aangeven dat de accu leeg is.
Het is een monotoon geluid. Stroom is er genoeg, brandstof ook. Ik stond stil voor verkeerslicht koppeling op laten komen en gestart om op startmotor van de kruising af te komen.... en dat deed hij dan weer wel wat zou betekenen dat de startmotor wel rondging..de eerste rondgang de bekende schok daarna tergend langzaam maar gelijk matig van de weg af kunnen rijden. Geprobeerd te starten. Zelfde geluid, startmotor gaat niet rond. Geprobeerd aan te trekken en dan te starten. maar slaat niet aan. Na zo te voelen één rondgang van startmotor alleen maar een gierend geluid hoorbaar (zelfs in de trekkende auto te horen) Op dat moment gaan alle lampjes uit alsof de motor loopt en werkt ook de stuurbekrachtiging maar zodra de koppeling weer wordt ingetrapt brandt alles weer. Ik heb het nog niet eerder zo bij de hand gehad....wie heeft een idee?

bevaas

Geplaatst door bevaas (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Lybra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

thei11316 (0), 14 jaar geleden

Lijkt op het geluid van een afgelopen/gebroken distrubitieriem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Lybra of stel zelf een nieuwe vraag.