Lancia Dedra: nokkenasvertseller stuk?? van een lancia dedra 1.8

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16v

beste mensen,wie kan mij helpen.

ik wilde vandaag een lancia kopen uit 1997.ik ben gaan wezen kijken en de eigenaar zegt dat de nokkenasvertseller stuk is en dat die vernieuwd moet worden,de kosten daarvan zouden 90 euro zijn (zegt hij)
ten tweede zegt hij dat hij al een jaar zo rijd en dat het geen problemen geeft alleen dat het storend kan zijn omdat de motor als een diesel klinkt..

weet iemand hier wat over dan zou ik graag weten of dat allemaal klopt om dan over te gaan de auto te kopen.
vraagprijs 1100euro.

bedankt alvast voor de reacties.

groetejs

rerian-3

Geplaatst door rerian-3 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Dedra? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jeroenmonteyne (0) PRO, 16 jaar geleden

Hoeveel het juist kost weet ik niet, maar tegen dat die nokkenasversteller vervangen is met werkuren en een nieuwe distributieriem en spanrol en zo zal je wel aan pak meer liggen dan 90 euro.

Patrick Minnaard (0), 16 jaar geleden

Hallo, heb bij mijn vorige lancia dedra de nokkenasversteller vervangen om dezelfde reden, de versteller zelf kost inkoop ongeveer 83 EURO, dan de distributie demonteren[riem gelijk vervangen] en de inlaat nokkekas demonteren etcetera, etcetera. als je dit zelf kan kost het je een nokkenasversteller maar ook moet de hele distributie los, dus zou ik dat ook meepakken, tevens kritisch naar de balansasriem kijken en eventueel vervangen. dan zit je alleen op onderdelen incl. spanrollen al gauw op zo'n 350 EURO zonder arbeidsloon.
Maar daarna looptie als een zonnetje.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Dedra of stel zelf een nieuwe vraag.