Lancia Delta: start problemen doen zich willekeurig voor

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

De motor wil af en toe niet aanslaan. De startmotor draait dan wel rond maar de motor springt niet aan. Bij aanduwen springt ie direkt aan. Het probleem doet zich schijnbaar willekeurig voor. Soms na een korte rit , soms na een lange rit en soms na een nacht stiltaan. Maakt niet uit. Bougies vonken en benzine stroomt. Bougies en kabels zijn vervangen. Tis een rotprobleem voor mijn schoonouders die slecht ter been zijn. Wat ik wel eens gedaan heb is inde 1e versnelling en zonder koppeling te starten (bij vrij baan), dan start ie meestal na enkele meters weer. Soms na een half uur wachten weer. Tis een rotprobleem voor mijn schoonouders die slecht ter been zijn. Iemand enig idee of tips?

groeten,
Ronio

ronnie smit

Geplaatst door ronnie smit (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Lancia Delta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

atoomsplitser (0) PRO, 17 jaar geleden

bedrading van de relais onder de motor kap even bekijken of ze niet geoxideerd zijn komt vaker voor

ronnie smit (0), 17 jaar geleden

[quote=atoomsplitser]bedrading van de relais onder de motor kap even bekijken of ze niet geoxideerd zijn komt vaker voor[/quote]
Hallo atoomsplitser,
Thanks voor je reaktie.
welk relais wordt hier bedoeld en waar ongeveer onder de motorkap zit deze?

Ronio

atoomsplitser (0) PRO, 17 jaar geleden

er zit een zwarte kap tegen schutbord aan daar zitten wat onder

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Delta of stel zelf een nieuwe vraag.