Lancia Ypsilon 1996: Ventilator

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 840A3.000, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 44

Hallo, ik wil nog even terugkomen op mijn ventilatie probleem. Ik heb zoals geadviseerd de nieuwe weerstand geprobeerd en inderdaad blijkt dit het hoofd probleem. Ik heb de ventilator en de nieuwe weerstand gede- en monteerd en er blijkt toch ook een probleem met de ventilator te zijn. Op stand 1 en 2 maakt het een tikkend geluid dus zal er toch iets met de lagers of zo zijn. Ik wil dus ook een nieuwe ventilator bestellen maar ook gelijk het luchtfilter vervangen. Er zitten op de oude ventilator een paar blaadjes van een struik dus die zijn toch het filter gepasseerd. Ik zie echter het filter niet. Zit dat ook achter het dashboard kastje of moet ik ergens anders zoeken. Hopelijk kan iemand mij helpen. Bedankt alvast. VR. GR Jos

Geplaatst door

JosNob (185)

al 1 maand lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Er zit bij deze auto geen filter .
Zorg dat je paravan goed schoon blijft dan komt er geen rommel in je ventilator.

kaleido 1 5305
badge vip badge

4 weken

Hallo Koleido, bedankt voor je bericht. Op de site van autodoc staan gewoon filters te koop voor lancia ypsilon tot bouwjaar 2000😂. Ik hoop eigenlijk dat er nog iemand weet waar ik een garage handboek voor deze auto kan krijgen. Dat zou voor mij veel helpen. Groeten Jos

JosNob 185

4 weken

Dat ze aangeven dat je ze kunt kopen wil niet zeggen dat het er op zit , er worden voor veel auto s ook benzinefilters aangegeven terwijl ze er niet op zitten.
Onderdelensites zijn niet altijd betrouwbaar.

kaleido 1 5305
badge vip badge

3 weken

Hallo het ventilator probleem is opgelost. Bedankt voor de hulp. Alleen zie ik links naast de berichten geen vinkje wat ik kan aanklikken?

JosNob 185

1 week

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Lancia Ypsilon of stel zelf een nieuwe vraag.