Land Rover Discovery Series Ii: Brandstofpomp van een dieselmotor Perkins prima 2000cc inhoud.

Bouwjaar: 1964, Brandstof: Diesel, Motorcode: Perkins prima

Ik rijd een landrover serie II uit 1964. Deze is voorzien van een Perkins prima dieselmotor, inhoud 2000cc. Hij loopt goed en zuinig.
Sinds kort echter lekt de brandstof(distributie)pomp drupsgewijs, ergens aan de zijde naar het motorblok gekeerd. Ik kan niet ontdekken waarlangs de diesel lekt. De motor loop evengoed perfect. Kort na het afzetten van de motor stopt het lekken. Voorzover ik heb kunnen nagaan is het een pomp van het merk Bosch EP VE. Binnenkort haal ik de pomp er af, teminste.....


Mijn vragen: Wat kan de oorzaak zijn.
Waar zijn onderdelen te verkrijgen of zelfs een hele pomp
Waar zouden ze de pomp kunnen maken.
Mijn telefoonnummer is 0653631713

Met vriendelijke groeten,

Bert Hendrix

bert hendrix

Geplaatst door bert hendrix (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Discovery Series Ii? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

moderator (0) PRO, 12 jaar geleden

Neem eens contact op met Kleinjan in Nijverdal of Büchli in Harderwijk. Dat zijn dieselspecialisten. Die kunnen je allicht verder helpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Discovery Series Ii of stel zelf een nieuwe vraag.