Land Rover Discovery Series Ii: Land Rover Discovery 2 Lampjes Knipperen En Noodloop

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: TD5

Td5 Start Slecht En Dan Gaan De Lampjes Van De Niet Automatiche Functie En Sportfunctie Knipperen,dit Gebeurt Niet Altijd En Als Het Gebeurt Kan Na Ong 5 Km De Auto Afzetten En Weer Starten Niets Aan De Hand.

Reeds Vervangen: Brandstofpomp En Filter,elektronisch Gedeelte Op Bak Vh Schakelen,brandstofwisselaar,bedrading Injectors,accu En Uitgelezen Bij Dealer Geen Fout Gevonden

Please Help

bristol412

Geplaatst door bristol412 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Discovery Series Ii? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Uit lezen als de lampjes knipperren. Dan moet er een code in de bak zitten.
Ofwel als de lampjes knipperen NIET de motor uitzetten en naar de dealer rijden dan wel dealer proefrit laten maken totdat lampjes aan gaan.

Is er al gecontroleerd of er misschien een software update is, die de foutcodes wel bewaard?

Renaultmonteurtje (0) PRO, 13 jaar geleden

Is de shift sensor toevallig defect?

rangerover27 (0), 13 jaar geleden

Branden er toevallig ook een aantal lampjes bij de versnellingspook niet of geeft hij niet alle versnellingen aan op het dashboard ? Heb dit probleem eerder gehad, lag toen aan shiftselector op de versn.bak. Zit aan de linkerkant

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Discovery Series Ii of stel zelf een nieuwe vraag.