Land Rover Discovery Series Ii: Koude motor/cruise control/goede tip voor onderdelen

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: TD5

Beste,

Als nieuwkomer in Land Rover wereld had ik een paar vraagjes:

Ik heb een TD5 gekocht uit 1999 met wat kleine zaken:
* De motor komt niet lekker op temperatuur, ook niet bij lange ritten en zeker niet als de verwarming hoog staat. Als ik nu lang 120 km zou rijden , dan komt hij wel wat warmer, maar met de verwarming aan zakt hij toch tot op een kwart van de temperatuurmeter. Is dat gewoon thermostaat of iets anders?

* Kan ook iemand mij vertellen of ik cruise control kan inbouwen origineel. Het zit er nu niet op en mis dat wel een beetje?? Liggen daar al wat kabels etc voor?

* En heeft iemand voor mij een goed adres voor onderdelen?

Dank jullie voor de moeite

mvg

Tijs Martens

tijsmartens

Geplaatst door tijsmartens (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Discovery Series Ii? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

marcel7031 (0) PRO, 14 jaar geleden

Even googelen, er zijn heel wat specialisten. Als je eenmaal in het wereldje zit rolt het vanzelf.

tijsmartens (0) PRO, 14 jaar geleden

Dank voor jullie berichten. Ik ben al heel wat wijzer, alleen ik kom er met 1 ding nog niet uit. Ik heb een trekhaak, origineel, maar de schetsplaat zit te hoog, dus de kogel zit te hoog. Nu weet ik dat er schetsplaten zijn die deze afstand verlengen (verlagen), maar kan ze niet vinden. Heeft iemand van jullie hiervoor een oplossing?

Groeten Tijs

marcel7031 (0) PRO, 14 jaar geleden

www.landroverspecialist.nl

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Discovery Series Ii of stel zelf een nieuwe vraag.