Land Rover Range Rover 1994: Elektr ramen werken soms niet

Bouwjaar: 1994

Vooral bij warm weer doen ze het niet, er staat wel spanning op het bedieningspanel, als de sigarenaansteker ingedrukt word dan werken de ramen wel (soms). Zou het de regeleenheid carrosserie kunnen zijn? wie kan mij helpen?

DodgeDriver

Geplaatst door DodgeDriver (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

DodgeDriver (0) PRO, 19 jaar geleden

Het probleem is opgelost, onder de rechter stoel in de BECM zat een gebroken massa oog naast het zekering kastje wat daar zit, toen ik aan de draad rommelde ging er wat relais trikken en de binnen verlichting ging uit... nieuw oogje gemonteerd en alles werkt weer perfect!

garageco (0) PRO, 16 jaar geleden

Landrover Freelander 2004 TD4 .

De ruit van de achter(koffer) deur gaat niet meer omhoog. Ook werkt de centrale sluiting niet. De elektrische ramen gaan niet meer naar beneden. De storing is ontstaan daardat de auto is geopend met de sleutel en niet met de afstandbediening. Wie kent dit probleem?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.