Land Rover Range Rover: elektronische storingen (spook auto)

Bouwjaar: 1998

Ik heb een range rover 1998 2,5 diesel automaat.

Op een nacht werd ik uit bed gebeld dat mijn alarm afging.
Alleen de claxon ging af maar de lampen niet.
Ik kon het niet uit krijgen en heb toen de accu los gemaakt.
De volgende morgen ging de rechter deur en de achterklep niet meer open.

De garage heeft het linker en rechter slot vernieuwd en toen ook de elektronica kast onder de rechte stoel omdat de motor wel rond ging maar niet aanpakte.

Daarna liep hij weer maar de melding batterie low. Dit is volgens de garage van de afstandsbediening (waar een nieuwe batterij in zit). Dus niet erg ??

Een paar dagen zonder problemen gereden en toen gingen de knipperlichten branden niet flikkerend maar constant, na een bepaalde tijd weer uit maar ook weer aan. Dus accu leeg.
Accu opgeladen auto na de garage, alles bekeken geen storingen of meldingen. Ook de knipperlichten gingen niet meer branden.

De volgende morgen wilde de motor niet meer starten hij ging wel goed rond maar loopt niet.

Ik heb de auto 6 weken waarvan 3 weken bij de garage.

Wie weet iets !!!!!!!!!

m.vr.gr Willem Janssen

willem Janssen

Geplaatst door willem Janssen (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mvank (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk dat je last hebt van storing op de ontvanger. Er zit een ontvanger voor het signaal van de afstandsbediening. Als je een filter laat monteren is het probleem waarschijnlijk over.
Maar een dealer kan je er meer over vertellen.

mvg m.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.