Land Rover Range Rover 2005: uitvallen van infotainment center

Bouwjaar: 2005

2 dagen na aankoop van een nieuwe range rover vogue diesel, model 2005, uitgerust met het nieuwste infotainment center viel alles plots uit ... geen radio, geen telefoon, geen gps systeem etc ... navraag bij de dealer leverde een herinstallatie op van de software van heel dit systeem. Na de herinstallatie bij de land rover dealer was dit probleem nog steeds niet opgelost. De nieuwe wagen stond reeds 3 dagen in de garage, een specialist van land rover brussel kwam reeds ter plaatse en tot op heden vonden ze nog geen oplossing voor dit probleem. Soms krijg ik het systeem aan de praat na het uitschakelen van het contact en het terug opstarten van de wagen. Is alsof heel het computersysteem op het moment van het starten te weinig stroom krijgt, daardoor moet resetten en er daar dan iets fout loopt. Het systeem werkt meestal wel als de wagen niet lang stilstond (en de batterij dus voldoende spanning heeft) Iemand enig idee wat er met heel dit systeem fout is ? (ps .. ben niet de enige die dit probleem heeft, weet van de dealer dat er veschillende wagens dit probleem vertonen) Thanks voor een antwoord !

ranger9293

Geplaatst door ranger9293 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

mvank (0) PRO, 18 jaar geleden

Het is een erg lastig probleem de ene auto heeft er meer last van dan de andere. Het systeem zit ook in de bmw x5 en 5 serie en die hebben er ook last van. we geven vaak de tip mee dat als het systeem uitvalt je de hoofdzekering (30A) er even uit moet halen en er weer in moet doen het systeem werkt dan weer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.