Land Rover Range Rover: verwarming, 2.5 DSE

Bouwjaar: 1998

De verwarming werkt normaal vanaf de motor warm is. Echter, rij je een rit van een half uur of langer, dan zal plots de verwarming verminderen, zelfs bijna koud blazen. Zet je de verwarming iets hoger dan gebeurt er niets. Zet je de verwarming op 27 à 28 °C dan zal ze plots terug beginnen verwarmen....
Het waterpeil is perfect, motortemp. ook, de display geeft geen storing aan, van de temp.voeler naast het klokje werkt het ventilatortje nog. WAT IS HIER AAN DE HAND?

Kris6389

Geplaatst door Kris6389 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

pm (0) PRO, 17 jaar geleden

Hallo, heb zelfde auto, zelfde probleem gehad. Je kunt bij de dealer laat uitlezen, maar waarschijnlijk(bij mij dan) was een stelmotor stuk, deze zitten onder het dashbord. je kunt ze alleen per set van 3 verkrijgen. Het is een klusje van 7 uurtjes sleutelen, omdat het dashbord gedeeltelijk uitmoet.

pm (0) PRO, 16 jaar geleden

correct, probleem is verholpen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.