Land Rover 0: inbouw lpg

Bouwjaar: 1978, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,25 ltr

is het wettelijk en RDW toegestaan om zelf een lpg installatie in te bouwen en mag dat een 2e hands zijn? is het uberhaubt te doen voor een doe het zelfmonteur (sleutel nu zo'n 10 jaar aan laro's). De laro heeft nog geen kenteken en moet dus nog ingevoert worden. als ik zelf een lpg tank installeer en dan pas naar de keuring ga, zou dat een probleem opleveren als het een 2e hands tank is. welke tank is er nodig voor een 2,25 liter benzine motor uit een 1978 landrover ambulance?

rangerave

Geplaatst door rangerave (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jeroenmonteyne (0) PRO, 16 jaar geleden

Hoe de wetgeving in nederland is i.v.m. occasie tanks weet ik niet. Als je de montage zelf doet dan zou ik voor het gedeelte onder de motorkap toch zeker en vast advies vragen bij een installateur, om problemen te vermijden.
Je hebt een tank nodig die past in je wagen, meer moet dat niet zijn... inhoud en maten kan je volledig zelf kiezen.

Harald4118 (0), 16 jaar geleden

Kijk even rond (http://www.vogelsautogas.nl/). Je vindt al systemen vanaf 900 Eur.

Als je het zelf doet is het ook niet gratis. Dus eerst rekenen.

rangerave (0), 10 jaar geleden

onderwerp gesloten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover 0 of stel zelf een nieuwe vraag.