Land Rover 0: Vibraties bij hoog toeren tal

Dag wijze mensen,

Ik heb een HSE uit 96. En in principe is alles goed (wat ansig al een wonder is) maar er blijft 1 ding waar ik het antwoord niet op weet.

Bij een toerental boven de 4000rpm begint de motor ongans te vibreren.

Ik heb al gelezen dat het zou kunnen zitten in de torque converter (geen idee wat het is). Maar daarbij zou de trilling boven een bepaald aantal toeren weer afgelopen zijn en dat heb ik nog niet mee gemaakt.

Eigenlijk merk je er niets van als je gewoon relaxed rijd het is alleen als je wil inhalen of flink optrekken dan begint de motor imens te shaken.

mischien heeft 1 van jullie dit probleem eerder gezien en weten jullie een goedkope oplossing :)

Alvast bedankt,

Groetjes ajp

theajp01

Geplaatst door theajp01 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

torque converter,dan heb je een automaat en bedoelen ze de koppelomvormer,misschien een motorsteun kapot of krukastrillingsdemper

theajp01 (0), 15 jaar geleden

Ik zal het strax bij de garage door geven dat ze die dingen moeten checken als het dan opgelost is laat ik het wel weten :)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover 0 of stel zelf een nieuwe vraag.