Land Rover Freelander: Koppakking 2 keer lek

Bouwjaar: 1998

Wij hebben staan een Landrover Freelander 1.8 16V van 1998, bij kilometerstand 93000 is de koppakking vervangen omdat op de hoek rechts voor (als je achter het stuur zit), dus bij de distributieriem, de koelvloeistof tussen de kop en het onderblok uit kwam (met grote hoeveelheden tegelijk), nu 6000 KM en 3 maanden later zonder ondertussen problemen te hebben gehad hebben we exact het zelfde probleem weer. Is dit domme pech of zien we iets over het hoofd.

Enting

Geplaatst door Enting (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Freelander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

roelof10199 (0) PRO, 19 jaar geleden

Misschien de koppakking ondersteboven? Deze fout komt vaak voor.

126 (0) PRO, 19 jaar geleden

kopverkeerd aantrekken dit is te kontr als de kop gevlakt word dan kijken of niet eerst de bout gaten gavlakt worden dus dat de kop weg zakt.succes

Enting (0) PRO, 19 jaar geleden

Het probleem speelde zich af in Janurai, dus probleem inmiddels wel opgelost. Er is een koppakking van rover gebruikt en niet meer de metalen van Landrover waar een lijntje "kit" overheen zit welke loslaat en ons probleem had veroorzaakt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Freelander of stel zelf een nieuwe vraag.