Land Rover Freelander: motorstoring / airco en cruise control werken niet

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 td4

Onze freelander 2.0 td4 uit 2005 is gechiptuned en heeft de volgende problemen. Ben benieuwd wat jullie ideeen zijn wat het zou kunnen zijn.

Tijdens het rijden brandt het lampje voor de motorstoring met uitroepteken af en toe. Gaat willekeurig aan en uit. De auto blijft gewoon met zelfde power lopen. Moet nog bij de garage laten uitlezen. Je kunt er gewoon mee blijven rijden. Gaat vanzelf willekeurig aan en uit.

Daarnaast werkt de airco niet. Het knopje gaat branden als je erop drukt, maar verder niets.

Tenslotte werkt ook de cruise control niet. Lampje gaat branden als je erop drukt. Ook in het dashboard als je op stuurknop drukt, alleen blijft de snelheid niet gelijk. Zodra je je voet van het gaspedaal haalt zakt de snelheid in.

Zouden deze dingen samen kunnen hangen, of zijn het allen aparte storingen?

ppsnoeks

Geplaatst door ppsnoeks (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Freelander? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

P. Kelder (0) PRO, 11 jaar geleden

Peter

Vaak is het toch beter de auto eerst uit te lezen. We kunnen vanalles gaan roepen, dit schiet niet echt op.
Met het uitlezen van het voertuig verkrijg je meteen een zoekrichting zodat het probleem snel verholpen kan worden.

Gr. paul

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Freelander of stel zelf een nieuwe vraag.