Land Rover Range Rover: Niveauregeling inactief

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 3.0 TDV6

Ik heb een probleem met mijn RRL322 uit 2003. Met een zekere regelmaat springt de niveauregeling in storing. Het kan vervolgens een paar maanden goed gaan maar de laatste tijd is dat interval korter. Uit testen bleek alles goed te functioneren: compressor druk, vullen, legen. Kan het probleem ook in de sensor zelf zitten?
Groeten,
Hans

Hans38

Geplaatst door Hans38 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

roysim (0), 16 jaar geleden

ja dat is goed mogelijk dat de sensor kapot is

Hans38 (0), 16 jaar geleden

Ok, is dat goed(koop) op te lossen of is dat een hele toer?

sheba (0), 15 jaar geleden

Wij hebben het probleem ook gehad, na het vervangen van de computer en alle vier de luchtbalgen ( heel kostelijk grapje !) bleef het probleem zich voordoen. Toen hebben we hen naar een originele range rover verdeler gedaan die hem aan de coputer gelegd hebben en toen bleek een sensor rechts vooraan defect te zijn. (dit viel mee in prijs om te herstellen tegenover de andere herstellingen...)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.