Land Rover Range Rover: standkachel activeren

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: td6 3.0

Iemand een idee hoe ik de standkachel Webasto kan aanzetten via de boordcomputer ? Op het "touch-screen" van de Range krijg ik de mogelijkheid geboden om het start-uur in te stellen ... maar die blaast dan enkel koude lucht. De Webasto kachel werkt dus wel tijdens het rijden om de motor snel op temperatuur te brengen ... Zocht reeds heel wat op via internet maar een oplossing vond ik tot op heden nog niet echt ... Er is sprake van "vrijschakelen" door de (Land Rover) garage .. maar daar heeft me bij mijn dealer nog nooit van gehoord (of ze willen dit gewoon niet doen ?)
Iemand een idee ? Thanks in advance !!

ranger9293

Geplaatst door ranger9293 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ruts (0), 17 jaar geleden

Vanaf dat het" touch-screen scherm" er gekomen is moest bij de bestelling van het voertuig , worden vermeld of het als optie parkeerverwarming moest hebben ( deze is instelbaar vanaf het menu ). Anders was het gewoon hulpverwarming, en deze is niet instelbaar . Dit is volgens mij jou probleem .

ranger9293 (0), 17 jaar geleden

en er bestaat dus geen mogelijkheid om die nadien, via de computer van de wagen, te laten activeren bij de Land Rover dealer ? Rare is dat ik op m'n display wel de mogelijkheid heb om de timer in te stellen "30 min verluchten of verwarmen" ... nu, vandaag, kreeg ik een telefoontje van de belgische Land Rover garage waar de wagen steeds onderhouden wordt (ik kocht de wagen nieuw in Nederland omdat die daar op stock was, ik had onmiddelijk een wagen nodig en de wachttijd in belgie was een 3-tal maand) met de uitleg dat het Webasto systeem bij Nederlandse wagens niet kan geactiveerd worden, Belgische wagens kunnen dit -standaard- volgens hem wel ????? Ik begrijp er niets meer van ....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.