Land Rover Range Rover: verwarming/ airco

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 dse

op mijn display van de airco staat een boekje en een uitroepteken !.
aan de chauffeurzijde blaast de verwarming de gewenste temperatuur en aan de passagierzijde altijd koude lucht. Vele zeggen dat het bedieningspaneel kapot is en andere zeggen dat het uitgelezen moet worden. Maar ik wacht af op reactie.
En alvast bedankt allemaal.

groetjes

range rover 170ch 2.5dse

Geplaatst door range rover 170ch 2.5dse (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jovabo (0), 17 jaar geleden

Heb ook dit boekje op het schrem gehad.Bij mij was het gewoon een stekker die losgekomen was achter dit bedieningspaneel (waar het boekje op verschijnt). Terug vastgestoken en de problemen waren van de baan.Het is wel een hele klus om het scherm er af te halen.


johan

range rover 170ch 2.5dse (0), 17 jaar geleden

ik ben bij landrover geweest en aan de computer gehangen en men zei me dat een mengklepmotor van de passagierkant defect is. hoe krijg ik dat paneel eruit? kan je me een beetje uitleg geven en alvast bedankt voor alles groetjes






[quote=jovabo]Heb ook dit boekje op het schrem gehad.Bij mij was het gewoon een stekker die losgekomen was achter dit bedieningspaneel (waar het boekje op verschijnt). Terug vastgestoken en de problemen waren van de baan.Het is wel een hele klus om het scherm er af te halen.


johan[/quote]

jovabo (0), 17 jaar geleden

Dat paneel eruit krijgen is niet zo eenvoudig.Begin eraan als je voldoende tijd hebt.
Eerst moeten de zijkanten van de middenconsole eraf.Deze zitten met enkele vijzen vast,te vinden ter hoogte van het gaspedaal,in het midden onderaan en de zetel onderaan.
Als de vijzen eruit zijn,moet men de zijkanten achteraan (ter hoogte handrem) iets omhoog heffen en dan het geheel achteruit trekken om het te verwijderen.Hierbij duwt men tegelijkertijd de zijkant naar omlaag ter hoogte van de asbak.
Als de zijkanten zijn verwijderd,kan men,als ik het me goed herinner,aan de vijzen waarmee het paneel is vastgezet.Wees voorzichtig bij terug monteren dat je de vijzen van het paneel niet te vast zet,omdat de plastic dan kan barsten.

Robkuchi (0), 16 jaar geleden

Typisch geval van een mengklepmotor naar de knoppen, gebeurt vroeg of laat met iedere RR van dit type.. het zijn er 5 en als je er zelf aan begint dan kun je ze beter meteen allemaal vervangen, setje kost iets van 240 euro.. het schijnen dezelfde motoren te zijn als in een peugeot 405..
Meer info: http://www.rangerovers.net/repairdetails...

Succes, ik ben er ook al eens tegen aan gelopen..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.