Land Rover Range Rover: Stroomverlies

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5td

de auto heeft na3 nachten staan de accu geheel leeg de lek stroom is gemeten deze is nadat de auto in de zgn ruststand is gekomen nog0,05amp.het gekke van de hele storing is dat de auto een hele week bij ons heeft gestaan en dan het probleem niet heeft voor gedaan hij is 3 dagen bij de eigenaar en de accu is weer helemaal leeg. de accu is nieuw ook al gewisseld met een andere nieuwe de eigenaar weet zeker dat er niets aanblijft.wie heeft er nog een sugesie

autofitter

Geplaatst door autofitter (0) PRO , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Range Rover? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Siem Bijman (165) PRO, 13 jaar geleden

En de oorzaak nog weten te achterhalen?

autofitter (0) PRO, 13 jaar geleden

Het probleem is opgelost door de auto op een andere plaats te parkeren door stevig nadenken van de eigenaar wat er nu eingelijk ver andert was.het probleemkwam door een draadloos weerstation waar tussen de auto geparkeerd stond wanneer het weerstation met pulsen signalen afgeeft word de centralevergrendeling bedient waardoor de auto electrisch niet in de rust stand komt waardoor de stroom afname behoorlijk hoog blijft.met als gevolg na drie dagen akku leeg.

marcel7031 (0) PRO, 13 jaar geleden

Dat heb je slim opgelost! Ook alarmsystemen raken wel eens op die manier van slag.
Even 20 meter verslepen en alles gaat wel aan de praat, typisch Landrover.
Op Schiphol komen we dit soort problemen ook tegen, hagelnieuwe auto's na 3 weken stikleeg omdat vele auto's -al is het maar heel even- reageren op elke willekeurige afstandbediening en daardoor even uit de slaapstand komen en daardoor even energie gebruiken.

Hans4040 (330) PRO, 13 jaar geleden

Dan is dat weerstation niet RCD goedgekeurd....maar wel mooi dat de oorzaak gevonden is.

mvg,
Hans.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Range Rover of stel zelf een nieuwe vraag.