Land Rover Discovery: waterlekkage bestuurderskant

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: td5

beste collega's,

Deze auto heeft waterlekkage aan de bestuurderszijde waardoor de hele vloer nat wordt tussen de stoel en de pedalen maar kan eigenlijk niks vinden...

Heeft iemand dit vaker meegemaakt????

mvrgr Jan

venedijk

Geplaatst door venedijk (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Discovery? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Slechte afwerking achter het deurpaneel, waterfolie krimt en scheurt. Doordat ook de raammechanisme bij bosjes kapot gaan, wordt met monteren nogwel eens de hand gelicht met het netjes terugplaatsen of vernieuwen van deze folie. ook wil de voorruit nog wel eens lekken.
groet Thijs

venedijk (0) PRO, 16 jaar geleden

Zal het even nakijken Thijs, je hoort het nog bedankt

mvrgr J

duikertje (0), 16 jaar geleden

Kijk even of de waterafvoer van de airco niet verstopt is.

Dit kun je controleren door de stofhoesjes naast de versnellingsbak te verwijderen.

groetjes

donald5 (0), 14 jaar geleden

Hallo landrover liefhebbers, mijn discovery ll lekt links boven in de hoek van de raam onder de dak bekleding en ook zit er water bij de zonneklep, het dakraam lekt bij het het hendeltje. Wie kan mij advies geven waar ik moet beginnen? Groetjes donald

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Discovery of stel zelf een nieuwe vraag.