Land Rover Discovery-3: weerstandwaarde van de airbags (zijdelings)

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: v6

Hallo,
Mijn buurman heeft zijn discovery in de sloot gereden en is daarbij erg op zijn zijde gegaan. De airbags zijn zijdelings afgegaan. Nu is de koets van de wagen hersteld, doch om financiële redenen wil de eigenaar de airbags niet vervangen. Weet iemand de weerstandwaarde van die zetel- en dakairbags om daar een weerstand in te plaatsen zodat de originele airbags in stuur en dashboard nog kunnen werken?
Veel dank!
Eddy

garagebraeckman

Geplaatst door garagebraeckman (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Land Rover Discovery-3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

landrover4u (0), 17 jaar geleden

Ik Zie Dat Ie De Airbags Niet Wilt Vervangen Je Zult 1 Stooringen Heben 2 Het Is Onvielig Als Je Interese Hept Ik Hep Versgilende Airbags Op Stok En Kan Je Deze Voor En Prikje Koopen Je Kunt Mij Bellen Of Mailen 0032484713576

garagebraeckman (0) PRO, 17 jaar geleden

Bedankt, Ik zal je gegevens doorgeven! Voor alle duidelijkheid: ik zou de airbags wél vervangen, als garagehouder moet ik dat ook doen. Maar de man heeft de auto bij zijn broer laten herstellen. (Werkt in een carrosserie) Ik heb die auto alleen getakeld en mijn vervangwagen uitgeleend... .
Eddy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Land Rover Discovery-3 of stel zelf een nieuwe vraag.