Mazda 323: 323 fastbreak diesel

Bouwjaar: 1999

geachte heren.
wij hebben een 323 fastbreak diesel in werkplaats staan die het volgende probleem had.slecht aan slaan en weinig vermogen bij volgas.
het volgende hebben wij daar aan gevonden is dat de dist riem heel slap stond en we vermoeden dan ook dat spanner kapot is,omdat hij ook lekte.nu mijn vraag is nu kan iemand mij vertellen welke merktekens ik moet aan houden om hem op tijd te zetten?

alvast bedankt.

barri

Geplaatst door barri (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 323? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

info.0117 (0) PRO, 19 jaar geleden

De brandstofpomp eerst blokkeren met een M8 bout van ong. 60mm.
Hier staat een inkeping in het tandwiel en de metalen plaat.Daarna de nokkenas heeft een merkteken die tegenover een uitstulping(bobbel)op de metalen plaat komt aan de kant van schutbord.De krukaspoelie heeft een inkeping precies boven op BDP.

kanters (0), 19 jaar geleden

de hydraulische spanner het beste bij iedere riemvervanging meevervangen, wij hebben al 2 keer meegemaakt, 1 keer de riem ook te slap en 1 keer versprongen met de gevolgen van dien

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 323 of stel zelf een nieuwe vraag.