Mazda Kies eerst een merk:

Bouwjaar: 2001

mijn schoonzoon heeft ook een mazda 626 diesel bouwjaar 2001 die heeft electrische ramen voor daar zit een lockknop die vergrendeld alleen de rechterraam is dat normaal of horen ze alle twee te vergrendelen de linker raam blijft gewoon open of dicht gaan ook als je de vergrendeling indrukt tewijl je het rechterraam wel kan blokkeren groetjes joop.

j.aalders

Geplaatst door j.aalders (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 3? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Jack T (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo Joop

Deze lockknop is alleen om de rechter raam te blokkeren

gr. Jack

j.aalders (0), 18 jaar geleden

het probleem zat in het module van het electrische raam meganischme dat is een fabrieks fout word gratis vervangen door mazda alleen modellen v/a 1998 het probleem kan zich voordoen dat van zelf het raam van de pasagiers kant open gaat.
groetjes j. aalders

Jack T (0) PRO, 18 jaar geleden

Hallo Joop, kun je me vertellen wat de lockknop nu dan voor een functie heeft?

alvast bedankt
gr. Jack

j.aalders (0), 18 jaar geleden

hallo jack de zelfde functie maar het raam ging steeds vanzelf open, mijn schoonzoon dacht dat hij per ongeluk op de lockknop drukte maar het moduul begon een eigen leven te lijden.hij dacht als je de lockknop indrukt dat alle bij de ramen vergrendellen bij mijn type van 19994 lockken ze alle vier tegelijk groetjes joop

Jack T (0) PRO, 18 jaar geleden

Hoi Joop, even nog een vraagje: hoe is het met de verwarmde spiegels?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 3 of stel zelf een nieuwe vraag.