Mazda : 80% vulling vastzetten

Hallo, heeft er iemand ervaring met het vast zetten van de 80% vulling bij een vialle gasinstallatie?het betreft een ronde inbouw tank die op de plaats van het reservewiel is geplaatst.
Bij de normale tanks kon ik de vullingnippel uitdraaien maar nu zit hij geheel verzonken.(wat betreft de veiligheid weet ik dat dit risico's met zich meebrengt in de zomer niet volledig vullen en nooit volgetankt in een garage plaatsen)

Peter8888

Geplaatst door Peter8888 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Overig? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

9 Reacties

Hans4040 (330) PRO, 18 jaar geleden

Waarom laat je het niet zo , dan ?

michaelf (0) PRO, 18 jaar geleden

Hoezo niet volgetankt in een garage plaatsen???Wat dacht je met 30 graden in de volle zon in de auto waarschijnlijk 50 graden en dan anderen en jezelf in gevaar zetten!!

P. Kelder (0) PRO, 18 jaar geleden

michael

niet te bang.... het is inderdaad geen aanraden, maar echt kwaad kan het nou ook weer niet, als dat zo was zat ik al lang en breed op de maan..

vergeet niet, lpg tanken zijn voorzien van een zgn overdrukventiel.

paul,

michaelf (0) PRO, 18 jaar geleden

En waar gaat die overdruk dan naar toe?Zo bang ben ik nu ook weer niet maar als je zegt ik moet hem niet volgetankt in de garage zetten (waar het waarschijnlijk koeler is dan buiten)dan ben je denk ik met het verkeerde werk bezig.

Michael

Santa (0), 18 jaar geleden

Net als bij een scheet: de buitenlucht in! Veel mensen zijn panisch voor een LPG-tank, maar spuiten WEL met een volle fles spiritus nog ff in de barbeque om het vuur wat op te rakelen.....

michaelf (0) PRO, 18 jaar geleden

Eindelijk iemand die lekker luchtig is,ik zal alleen niet met mijn sigaretje langs je lopen!

Santa (0), 18 jaar geleden

Thanks......, Michael!

michaelf (0) PRO, 18 jaar geleden

C1000 graag gedaan

Peter8888 (0), 18 jaar geleden

Ik heb al 20 jaar een gasinstallatie en de 80% vulling is van de laatste jaren,het gevaar in de garage is inderdaad minder i.v.m. de temperatuur maar een koelkast kan wel voor problemen zorgen.Maar goed nog geen antwoord op mijn vraag hoe kan ik die vulnippel er uithalen?(Het tanken van max 35liter is te weinig
om de 300km tanken)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Overig of stel zelf een nieuwe vraag.