Mazda Premacy: Airbaglampje

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine

Beste mensen,

Op het dashboard van mijn auto staan twee lampjes voor het airbag. De lampje linksboven in het dashboard staat in het geel hele tijd te branden, de andere lampje rechtsonder van het dashboard staat in het rood te knipperen.

ik ben bij een garage geweest voor het uitlezen. Daar hebben ze tegen mij verteld dat hun computer kan het computer van het airbag niet vinden. Als ik weet waar het computer van het airbag ligt kan ik misschien de stekkers controleren of die wel goed aangesloten zitten.

- Waar is het computer van het airbag geplaatst bij Premacy?

Alvast bedankt voor jullie reacties.

Seat07

Geplaatst door Seat07 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Premacy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 14 jaar geleden

een garage??niet bij de dealer geweest?? die moet dit toch weten

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Waarschijnlijk eerder een probleem met de uitleesapparatuur dan met de auto.
Eerst maar eens doort de dealer laten uitlezen.

Seat07 (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor jullie reacties.

Mijn auto heeft nu ook een andere probleem. De afstandbediening van mijn auto doet het niet meer. Vanmorgen kon ik nog met sleutel de alle vier deuren sluiten en openen. Vanavond wilde ik de deuren gaan sluiten maar achterste twee deuren reageren niet meer. Dus nu kan ik met sleutel alleen voordeuren openen en sluiten.

Weet iemand wat zou de probleem zijn?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Premacy of stel zelf een nieuwe vraag.