Mazda Premacy: ophouden met lopen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 ditd

Regelmatig stopt de auto tijdens normaal rijden met lopen,de voorgloeilamp brand dan,naar de kant v d weg contact geheel uit opnieuw starten en hij loopt weer.
Geprobeerd uit te lezen bij de dealer dit lukt niet zij kunnen niet in de computer komen,soms loopt de auto dagen goed en dan ineens binnen een 1 uur stop hij er mee.
Wie kan en wil mij verder helpen,bij deze alvast bedankt voor Uw tijd en moeite.

Kees Vervoort.

k vervoort

Geplaatst door k vervoort (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Premacy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Nico8119 (0), 14 jaar geleden

Heb je al eens naar de bedrading van de computer gekeken (zit onder het tapijt bij het dashboard kastje). Kijk ook eens of je de foutcodes kunt uitlezen door de verbinding in de diagnose steker te leggen (zie thread over voorgloeilampje van een paar dagen geleden).

sveke (0) PRO, 14 jaar geleden

ofwel spill valve op de pomp 30 %
ofwel struurmodule onder de accu 60%
ofwel aanstuur relais 10%

deze 3 zaken komen regelmatig voor

k vervoort (0) PRO, 14 jaar geleden

Het probleem zat hem uiteindelijk in het hoofd relias,(als U met Uw gezicht naar de motor toe staat ) zit deze zekerings kast rechts.
Het relias dat er achter in zit ( loopt gelijk met de voorraam ) is het beruchte relias !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Premacy of stel zelf een nieuwe vraag.