Mazda Premacy: centrale deurvergendeling blijft open en dicht gaan

Bouwjaar: 2000, Brandstof: LPG, Motorcode: 1.8

Hallo beste mensen,

sinds een tijdje doet de centrale deurvergrendeling raar. soms ging de cv spontaan uitzichzelf een paar keer dicht en open (onder het rijden). hier bij kwam dat op een gegeven moment dit ging voorkomen bij het openen van de deuren (zowel met afstandbediening als met de sleutel in het slot). Maar gisteren werd het zo erg en gingen de sloten constant open en dicht met motor aan en ook met motor uit. ik heb maar de zekering voor de centale deurvergrendeling (en interieurverlichting) er uit gehaald. Nu start de auto zeer slecht en gaat varieert het stationair toeren tal van 200 naar 1000 (en terug).
kan iemand mij met dit probleem helpen. het een en ander heb ik al op deze site gelezen maar nog geen tips hoe dit bij een premacy aan te pakken.

alvast bedankt

groet van Roel

rvdtuin10687

Geplaatst door rvdtuin10687 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Premacy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Of je hebt 2 aparte problemen of het slechte starten heeft te maken met de zekering die je er uit gehaald hebt.
Zet vlak voor het starten die zekering eens terug en start daarna. Loopt de motor nu wel goed dan is die zekering ook nodig voor de motor.
Loopt de motor nog steeds slecht dan zijn het 2 aparte problemen die toevallig vlak achter elkaar gebeuren.

rvdtuin10687 (0), 14 jaar geleden

Met de zekering er weer in start de auto gewoon (goed dus) en toerental stationair rond de 800

het probleem met de centrale deurvergrendeling blijft.

graag hoor ik nog van iemand hoe ik dit kan aanpakken

dank je voor de reactie's

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Premacy of stel zelf een nieuwe vraag.