Mazda 5: Auto trekt naar rechts

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800

Hallo,

Mijn Mazda 5 trekt naar rechts, vooral merkbaar op snelwegen. In het forum zie ik dat dit een veel voorkomend probleem bij Mazda is (bijvoorbeeld http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?i..., maar niet specifiek voor een Mazda 5. Kan iemand (1 van de professionals) bevestigen of ontkennen dat dit probleem een zelfde oorzaak (en dus oplossing) heeft als de problemen die op andere plekken in dit forum worden besproken?

HJO

Geplaatst door HJO (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 5? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

pasenlin (0) PRO, 12 jaar geleden

ik zou de voor wielen eens van links en rechts wisselen verandert het dan dan weet je dat het bijna zeker dat het in de banden zit.

p.s. is niet de zelfde als mazda 6 ander onderstel

cor van jaarsveld (0) PRO, 12 jaar geleden

verder nog: Bandenspanning voor en achter? Vierkant uitlijning? Speling op draagarmen en of kogels? Vastlopend Fuseelager? Onderste lager van stuurhuis (verlengde van stuurkolom)

HJO (0), 12 jaar geleden

Opgelost. Uitlijning gecontroleerd, geen ruimte in stuurinrichting gevonden, etc etc. De winterbanden erop en geen probleem meer! (gelukkig waren de zomerbanden toch aan vervanging toe....)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 5 of stel zelf een nieuwe vraag.