Mazda 323 Fastbreak 1999: Bepaald zelf wanneer die start

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: ZL, Motorinhoud (cc): 1500, Vermogen (kw): 65

Hoi Iedereen,

Zoals de titel al zegt, heb ik echt een Herbie auto 😋
Mijn mazda 323F heeft niet altijd zo'n zin om te starten. De ene keer doet tie het in 1x, en soms sta ik letterlijk 100x me sleutel om te draaien voordat tie het doet.

Wat is al vervangen
- Accu
- Start motor
- Start Relais
- Start Schakkelaar
- Sleutel is niet het probleem

Al met 2 Mazda dealers gebeld, deze konden hem helaas ook niet uitlezen. Omdat als hij eenmaal start er geen probleem is.

Als je de sleutel omdraait gaat alles ook aan, na een paar seconde gaat het airbag lampje uit en dan hoor je ook een klik. Er zit ook een geen speciaal systeem in hoe je hem gestart krijgt.

Ik hoop dat iemand dit probleem herkent en een oplossing weet 😁

MandyvdBerg

Geplaatst door MandyvdBerg , lid sinds 9 maanden geleden

3 Reacties

kaleido 1 PRO, 9 maanden geleden

Hebben ze al eens gemeten tot waar het startsignaal aanwezig is , dus vanaf je contactslot tot aan de startmotor ?

MandyvdBerg, 9 maanden geleden

Nee hebben we nog niet geprobeerd, is wel voor dit weekend het plan. Omdat het lijkt dat het probleem tussen het contactslot en startmotor zit.

kaleido 1 PRO, 9 maanden geleden

Precies , maar dat is ook eigenlijk de weg die je eerst moet bewandelen voordat er van alles vervangen wordt en het niet helpt .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 323 Fastbreak of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.