Mazda Premacy: Cruisecontrole

Bouwjaar: 2002, Brandstof: LPG, Motorcode: 18i

Ik heb een probleem met mijn cruisecontrole, deze is later ingebouwd door een dealer. wanneer ik de cruisecontrole activeer pakt deze even. Motor snelheid wordt een beetje verhoogt maar valt na een paar minuten weer af. het schakelrelais al vervangen, maar het probleem blijft bestaan. kastje van de cruisecontrole opgemaakt, maar daar zit volgens mij alleen elektronica in. alle stekker aansluitingen gecontroleerd en met contactvloeistof ingespoten. Vorig jaar het zelfde probleem gehad, en dacht het toen opgelost te hebben door de contacten in het schakelrelais is te verbuigen en in te spuiten met contactvloeistof.(vandaar dit relais vervangen)
Wie weet raad? is deze uit te lezen?

Peter8888

Geplaatst door Peter8888 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Premacy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Nico8119 (0), 14 jaar geleden

Nieuwe cruisecontrol kopen. Alles wat je inspuit met contactspray moet je weggooien omdat contactspray de contacten oplost!

Ik heb dezelfde klacht als de cruisecontrol denkt dat mijn auto niet snel genoeg harder gaat rijden. Als je flink gas geeft, houd je motor dan in? Als dat zo is, dan kan de cruisecontrol dit mogelijk als fout detecteren en afschakelen. Probeer eens eerst de gewenste snelheid te bereiken met het gaspedaal en schakel dan de cruisecontrol in en kijk of 'ie dan niet afvalt.

Peter8888 (0), 14 jaar geleden

weet er iemand hoe ik de cruisecontrol kan inleren?

Peter8888 (0), 14 jaar geleden

Wie is de leverancier is, er staat alleen Ultra Cruise II control op 020006 e 11? ingebouwd door mazda.

Nico8119 (0), 14 jaar geleden

Google kwam o.a. met deze link: http://www.tradevision.be/cruisecontrol....

Peter8888 (0), 14 jaar geleden

Nico, bedankt na djumpschakelaar 12 aangezet te hebben is het probleem opgelost.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Premacy of stel zelf een nieuwe vraag.