Mazda Premacy: Dasboardverlichting

Bouwjaar: 2001

Bij de Mazda dealer wordt ik getild, ik heb 4 steeklampjes nodig van de normale formaat. 2 van het model 12 volt 1,2 watt en 2 van het model 12 volt 5 watt. Het ene model is erg dun, de ander wat dikker, het enige veschil is, er zit een groen plastic condoompje overheen. De op een na kleinste ik noem het maar even 5 watt stadslicht steeklampje, kost, schrik niet 8 pleuro per stuk ex btw, de ander zeg maar 1.2 watt dasboard verlichting 7 pleuro per stuk dus om 4 lampjes te vervangen van de dasboard verlichting. kost 30 euro = 66 gulden. dit is te achtelijk om maar over na te denken. Dus mijn vraag is eigenlijk; Wie weet een alternatief?

Bij voorbaat dank
Peter

Pjotr

Geplaatst door Pjotr (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Premacy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

peter8765 (0) PRO, 18 jaar geleden

Naar de afbraak! Als ik daar kom neem ik er altijd een paar mee!

kasperht (0), 18 jaar geleden

Bij brezan heb ik dezelfde lampjes in het verleden voor tussen de 40 en 80 eurocent gekocht....en nog echt philips ook ;)

Pjotr (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor de informatie. Op naar Brezan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Premacy of stel zelf een nieuwe vraag.