Mazda Premacy: Onregelmatig stationair lopen premacy 18i 2002

Bouwjaar: 2002

Onregelmatig stationair lopen met een premacy 18i 2002 op lpg. Als de auto warm is en 40km autobaan te hebben gereden en vervolgens voor een stoplicht sta ga de motor ff onregelmatig lopen na een paar keer gas te hebben gegeven loopt hij weer normaal. Het lijkt of er dan een beetje benzine bij komt,in de stad op korte ritten geeft hij geen enkel probleem.

peter8820

Geplaatst door peter8820 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Premacy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

peter8820 (0), 18 jaar geleden

ik zie nu dat de gas injectoren niet geheel doorgedrukt zitten in de houder weet iemand hoe deze vast zitten.Er zit een soort springveer die heb ik verwijderd maar kan hem er niet verder erin krijgen.De twee rechtste zitten dieper in de houder?

Peter8888 (0), 17 jaar geleden

Het onregelmatig stationair lopen en later ook schokken bij een constante snelheid was een voorbode dat de pomp defect aan het raken is .laatst liep hij helemaal niet meer op LPG. Bij een LPG boer de pomp laten vervangen voor een ruilpomp kosten 790 euro. En wordt er bij vermeld dat deze pomp een verbeterde versie is en niet meer stuk gaat?Heeft vialle nu eindelijk een oplossing voor die defecte pompen!

Peter8888 (0), 17 jaar geleden

Na een jaar het probleem opgelost van het onregelmatig stationair lopen na 40 km autobaan.bij normaal verkeer en geen autobaan te rijden geen probleem met het stationair draaien raar maar waar en het probleem is vandaag door een monteur van Viallegas inbouw herkend ook vroeg hij of hij schokte bij een constante snelheid van 120km en of dicht bij de autobaan woonde.Dit is het gevolg van ijsvorming (ijsdruppel)in de injectoren.De ijsstaafjes zijn nu vervangen en het probleem is verholpen.dit probleem staat los van het probleem van de defecte LPG pomp zoals hierboven beschreven. Eindelijk een goede monteur die aandachtig luisterd naar wat de klant voor een probleem heeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Premacy of stel zelf een nieuwe vraag.