Mazda 626: distributie op tijd zetten mazda 626 comprex diesel 1992

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Diesel

mijn distributieriem is gesprongen,ik wil hem nu vernieuwen,hoe kan ik aan een tekening of tijdzetten voor mijn mazda vinden

wolfke1

Geplaatst door wolfke1 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda 626? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 12 jaar geleden

Zou eerst de kop eraf halen en andere kleppen erin zetten......

riennoot (0) PRO, 12 jaar geleden

ik heb het werkplaatshandboek van jou auto opgezocht;) is niet zo heel ingewikkeld, het merkteken van de krukas is een inkeping in het tandwiel en staat een pijltje op het blok, hetzelfde geld voor de brandstofpomp en de nokkenas. je kunt daarna de brandstofpomp blokeren door de 2 gaten in het tandwiel 2 bouten doorheen te draaien.

maar ik denk ook dat het verstandig is om eerst het kleppendeksel te demonteren om te kijke of er geen schade an de kleppen is.

gr. Rien

guy de cuijper (0), 12 jaar geleden

ik heb door problemen met mijn internet een nieuwe acconut moeten aanmaken voor dit forum,ik was wolfke met die distributieriem,ondertussen heb ik de motor vervangen maar heb opnieuw een topic geplaatst
mvg
guy de cuijper

riennoot (0) PRO, 12 jaar geleden

okeee bedankt voor je reactie, ik ga je andere topic bekijken.

gr. Rien

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 626 of stel zelf een nieuwe vraag.