Mazda Premacy: Extra afstandsbediening aanschaffen Mazda Premay (2004)

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine

Hoi,

We hebben een Mazda Premacy uit 2004 gekocht. Nu willen we hier graag een extra afstandsbediening voor hebben. Ik lees heel veel dingen over het inleren van zo een afstandsbediening. Maar hoe kom ik aan zo een afstandsbediening? Ik kan alleen lege afstandsbedieningen vinden. Maar geen afstandsbediening met electro erin.
Waarschijnlijk bij de garage zelf. Maar wil er op een andere goedkopere manier aankomen.

ingipingie

Geplaatst door ingipingie (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Premacy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

ferdinand (60), 9 jaar geleden

Bij de dealer.Moet worden ingeleerd. Indien je nog een bediening hebt zonder afstand,kan je de transponder overzetten.Dan kan je een lege bediening kopen op div.sites.Als die sleutel alleen dient als reserve,zou ik een gewone kopen zonder afstandsbediening.Het verschil in prijs is behoorlijk.In de meeste gevallen het dubbele.
Ferry

asfaltrocker (0), 9 jaar geleden

De mazda afstands bedieningen..kan je zelf inleren
Sleutel in contact..deuren dicht dan contact aan en weer uit.
Dan deur open...contact tot lampjes aan gaan..aan..uit.aan..uit aan ...uit
Binnen 10 seconden de sensor van je binnen verlicht die door je deur wordt
Bedient indruken..in.. los.in...los...in..los dan deur dicht..dan hoor je 3 keer je cv open dicht gaan..dan pp je cv ab de open knop drukken..en hij is ingeleerd.

asfaltrocker (0), 9 jaar geleden

.

ingipingie (0), 9 jaar geleden

Het inleren heb ik inderdaad op verschillende site's gelezen hoe dit moet. Maar mij gaat het erom. Hoe kom ik aan de afstandsbediening. Ik kan op internet alleen maar omhulsels vinden van de afstandsbediening maar zonder inhoud. En zonder inhoud valt er weinig in te leren.

Bedankt iig voor de reacties.

Jack T (0) PRO, 9 jaar geleden

Bij de dealer!!!

ulbert (0), 9 jaar geleden

[quote=ingipingie]Het inleren heb ik inderdaad op verschillende site's gelezen hoe dit moet. Maar mij gaat het erom. Hoe kom ik aan de afstandsbediening. Ik kan op internet alleen maar omhulsels vinden van de afstandsbediening maar zonder inhoud. En zonder inhoud valt er weinig in te leren.

Bedankt iig voor de reacties.[/quote]
Bel tony van deijne uit volkel die hebben er genoeg liggen de prijs is ongeveer 25 euro

asfaltrocker (0), 9 jaar geleden

Idd tonny v deijne.
In veghel uden zit ook een sloop
Ik weet zo zn naam niet.
En kijken op mp..je never now.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Premacy of stel zelf een nieuwe vraag.