Mazda Premacy 2000: Vacuum ?

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Hallo, wie kan mijn vertellen wat dit is , de cilinder met een draai kapje en waarvoor diend het , alvast bedankt

stepsal

Geplaatst door stepsal (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Mazda Premacy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

dutchbird (0) PRO, 9 jaar geleden

Ik neem aan dat je de actuator met het mitshibushi logo erop bedoelt? Dit is een klep die jou brandstof damp afvoer regelt dmv vacuum.

dutchbird (0) PRO, 9 jaar geleden

En als je de 'cilinder' bedoelt met daarop de grijze stekker, dat is de stappen motor van je gasklephuis om het stationair toerental te regelen

stepsal (0), 9 jaar geleden

Bedankt voor je reactie .ja die ene met de m logo,ik heb het dicht gedraait of wel naar binnin gedraait .en toen begint de auto heel slecht te rijden .toen moet ik stoppen en terug naar buiten draaien.dus ik heb over de kapje met die logo erop, dus hoe moet die precies zijn ? Alvast bedankt

MX3 1.6 16v (0), 9 jaar geleden

Ik zou er als ik u was niet te veel zelf aan doen . Dadelijk is alles van slag en kan je naar een garage ,waar ze dan uiteindelijk een pittige rekening voor je hebben .

stepsal (0), 9 jaar geleden

MX3 bedankt voor je advies, fijne dag nog

MX3 1.6 16v (0), 9 jaar geleden

Ikzelf was ook altijd zo, maar heb daardoor veel leergeld moeten betalen .

stepsal (0), 9 jaar geleden

Dat begrijp ik, door fouten maken leer je ook ,toch ? thanks

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda Premacy of stel zelf een nieuwe vraag.